perjantai 11. toukokuuta 2012

Hetkellinen, mahtava fiilis



Fiilis tuli, kun pomppasin aamulla vessasta vaa'alle. "Paastosin" eilen kahvin, light-kokiksen ja purkan voimalla ja ilokseni voin ilmoittaa, että paasto toimi, sillä aamupainoni oli pudonnut taas!! :D Vaaka näytti 50,9 kg, mutta en aio vielä rastia kohtaa 51 tuosta taulukosta - tänäänhän on taas perjantai, ja sunnuntaina äitienpäivä: luvassa kakkua sun muuta turhaa, paisuttavaa ja yltiömakeaa höttöä... Pistää vihaksi, aina kun olen saanut tuloksia aikaan ja motivaationi on suhteellisen korkealla, minun täytyy lähteä asunnoltani ja romuttaa kaikki kotona käymällä. Huokaus.

Söin äsken neljän viljan puuroa, mutta taidan taas yrittää kärvistellä light-kokiksen voimin loppupäivän. Koska illalla on taas tiedossa melkoiset mässäilyt... Mikäköhän minussa on vikana, kun en osaa kieltäytyä alkoholista?



Olen muuten tuntenut itseni hämmentävän iloiseksi viime aikoina. Kun viimeksi sain laihdutuksen käyntiin, olin melko masentunut ja väsynyt. Voisikohan tämä johtua tulevasta kesästä? Noh, koitan säilyttää hyvän fiiliksen   (ja itsekontrollin) koko viikonlopun!

Totta, vai mitä?
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti