tiistai 14. elokuuta 2012

Tyhjää

Viisikymmentäyksi. Olo on aika neutraaali: en osaa iloita, muttei minua vitutakaan.

Olen alkanut taas onnistua paastoissa. Poltan tupakkaa ja juon kahvia, mutta silti yritän huolehtia riittävästä veden saannista. En halua, että ihoni rupsahtaa (toivotonta näillä elintavoilla...) - enkä toisaalta haluaisi kuntoni romahtavan. Keuhkoni eivät melkein enää kestä aamuisia kahdenkymmenen minuutin juoksulenkkejäni, joten olen yrittänyt vähentää tupakointia. Odotan innolla syyskuuta, sillä silloin muutokset alkavat. Päätin niin.

Alkoholipostauksia en ole tainnut viime aikoina kauheasti tehdä; siispä tässä taaaaaas jonkinlaista valitusta kaloreista, krapulasta ja morkkiksesta. Viime viikonloppuna olin kahtena päivänä kännäämässä, mutta kumpanakaan päivänä darra ei ollut sietämätön. Se oli hyvä asia. Harmittelin kuitenkin ylimääräistä vapinaa ja hengitysvaikeuksia, sillä sorruin polttamaan molempina iltoina yli askin röökiä. Taidan menehtyä keuhkosyöpään jonain päivänä, säälittävää. Kalorit liikkuivat iloisesti kehossani turvottaen vatsan ja kasvot. Voitte varmaan kuvitella millaiset silmäpussit minulla oli aamuisin. Hyi.

Joskus toivoisin voivani pitää alkoholittoman viikonlopun, tyhjin vatsoin, mutta olen liian heikko houkutusten äärellä. Tai no, pystyn kieltäytymään suklaapatukasta - mutta jostain syystä en kykene samaan vahvan drinkin tai tavallisen Karjalaisen edessä.

Tämä kesä on ollut minulle tärkeä. Olen pohdiskellut paljon asioita ja saanut nostettua tärkeimmät asiat jonkinlaiseen korostusvaloon, itsekseni - itselleni.

1. Aion paneutua blogiini paremmin.
2. En silti eristäydy enemmän kuin on tarpeellista.
3. Parannan elämäntapojani = lopetan polttamisen ja aloitan säännöllisen liikunnan lenkkeilyn lisäksi.
4. Jatkan matkaani kohti BMI 17:ta.
5. Pidän tipattoman kuukauden puolen vuoden sisällä.
6. Seuraan myös lukijoitani ja etsin inspiraatiota. Kaikesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti